دبیرستانهای دوره اول متوسطه
در این دوره ۳ ساله، میخواهیم با تربیت نوجوانانی شاد، با انگیزه و تلاشگر، کمک کنیم تا دانشآموزان با کمترین حواشی روحی و روانی از دوره کودکی به دوران نوجوانی گذر کنند.
آموزش در مدارس متوسطه اول
ثبت نام متوسطه اول
ثبت نام دوره اول متوسطه از اواخر اردیبهشت هر سال آغاز میشود. با توجه به اینکه رشته یا شرایط خاصی در این مقطع وجود ندارد، دانشآموزان ورودی به پایه هفتم میتوانند ثبت نام آنلاین خود را در مدارس دولتی از طریق سامانه سیدا در مایمدیو پیگیری کنند. توجه داشته باشید که برای ثبت نام سایر پایههای مقطع متوسطه اول باید ثبت نام حضوری انجام دهید یا از طریق سایت مدرسه مورد نظر اقدام کنید.
ثبت نام آنلاین پایه هفتم
دانشآموزان و والدین باید در موعد مقرر به سایت مای مدیو به آدرس my.medu.ir مراجعه کنند و روند ثبت نام آنلاین پایه هفتم را انجام دهند. با توجه به اینکه مدارس دولتی در هر منطقه ظرفیت مشخصی دارد، در مهلت اعلام شده طبق مراحل زیر اقدام کنید:
- روی دکمه والدین/فرهنگیان/دانشآموزان بالای ۱۸ سال کلیک کنید.
- با وارد کردن شماره همراه والدین، کد یکبار مصرف برایتان ارسال میشود.
- کد یکبارمصرف و کد امنیتی را وارد کرده و وارد پنل خود شوید.
- جهت احراز هویت ابتدا کد ملی، تاریخ تولد و کدپستی خود را وارد کنید.
- آدرس ثبت شده در سامانه املاک و اسکان را مشاهده کرده و در صورت درست بودن آدرس و کد پستی، روی گزینه درست است کلیک کنید.
- این مسیر را طی کنید تا به سامانه ثبت نام پایه هفتم برسید: گزینه سامانههای ملی و استانی> گزینه وزارت آموزش و پرورش> گزینه ستاد وزارت آموزش و پرورش> گزینه درگاه پیشخوان وزارت آموزش و پرورش> گزینه ورود به سامانه
- از منوی خدمات الکترونیکی عمومی، روی گزینه پیش ثبت نام کلیک کنید.
- پایه تحصیلی هفتم را انتخاب کنید.
- تابعیت دانشآموز (ایرانی/ اتباع خارجی) را انتخاب کنید.
- نوع مدرسه (دولتی/غیردولتی/شاهد) را انتخاب کنید.
- نوع مدرسه (شهری/روستایی) را انتخاب کنید.
- کد ملی، تاریخ تولد دانشآموز و کد امنیتی که در صفحه نمایش داده شده را وارد کنید.
- تاریخ تولد مادر و پدر را وارد کنید.
- اطلاعات محل سکونت را وارد کرده یا کنترل کنید.
- ثبت مالکیت سیم کارت را انجام دهید.
- استان، منطقه و مدرسه مورد نظر را انتخاب کنید.
- دکمه تایید را فشار دهید تا پیش ثبت نام پایه هفتم نهایی شده و یک کد پیگیری برایتان صادر شود.
- کد پیگیری را کپی کرده یا از صفحه پرینت بگیرید.
- بعد از حدود ۲۴ ساعت مدیر مدرسه درخواست شما را بررسی و ثبت نام قطعی را مشخص میکند.
- برای بررسی وضعیت ثبت نام پایه هفتم میتوانید دوباره با استفاده از کد پیگیری، درخواست خود را بررسی کنید.
- در صورت نیاز به تغییر مدرسه یا موارد مرتبط، قبل از تایید نهایی مدیر میتوانید درخواست خود را ویرایش کنید.
- بعد از تایید نهایی توسط مدیر مدرسه، باید با در دست داشتن مدارک لازم برای ثبت نام پایه هفتم، به صورت حضوری به مدرسه مراجعه کنید.
ثبت نام دبیرستان دوره اول سلام
ثبت نام دبیرستان سلام در مقطع اول متوسطه، بدون آزمون ورودی است. اما مصاحبه فردی با دانشآموز و جلسه معارفه با والدین انجام میشود. برای ثبت نام آنلاین دبیرستان دوره اول سلام میتوانید از طریق سایت سلام اقدام کنید. بعد از ورود به صفحه ثبت نام مراحل زیر را طی کنید تا ثبت نام آنلاین شما نهایی شود:
- مقطع تحصیلی و جنسیت را انتخاب کنید و روی دکمه مرحله بعدی بزنید.
- فرم ثبت نام نمایش داده میشود.
- تمامی بخشهای فرم ثبت نام متوسطه اول مانند اطلاعات هویتی دانشآموز و شماره تماس والدین را وارد کنید.
- دکمه مرحله بعدی را بزنید تا ثبت نام آنلاین شما نهایی شود.
از طرف مسئولین مربوطه برای پیگیری و طی کردن سایر مراحل ثبت نام پایه هفتم با شما تماس گرفته خواهد شد.
توجه به تفاوتهای فردی دانشآموزان در یادگیری
موفقیت در آزمونهای علمی کشوری و جهانی
موفقیت در جشنوارههای پژوهشی
تلاش ما در مجموعه مدارس سلام همراهی فرزندانمان در انتقالی امن از دورهی کودکی به نوجوانی، با کمترین حواشی احتمالی است. این نکته برای دانش آموزان در سنین متوسطه اول آنقدر اهمیت دارد که ما آن را در کنار استعدادیابی و رشد مهارتهای فردی، تربیت نوجوانانی شاد، با انگیزه و تلاشگر، از اصلیترین اهدافمان قرار دادهایم.
آزمونهای مدارس برتر
آزمونهای مدارس برتر
مطالعه بیشتردانشآموزان مقطع متوسطهی دورهی اول مدارس سلام، هر سال در یک آزمون جامع تستی با فرزندانمان در دیگر مدارس سرزمینمان به رقابت میپردازند.
مراحل شش گانه آموزش
مراحل شش گانه آموزش
مطالعه بیشترفرایند آموزش در مدارس سلام سطوح 6 گانهای را در بر میگیرد. در سطح اول، …
نظام دو کارنامهای
نظام دو کارنامهای
مطالعه بیشترطبق این نظام، علاوه بر گزارشهای مستمری که به صورت پیوسته در اختیار خانوادههای گرامی قرار میگیرد، …
زبان ترمیک
زبان ترمیک
مطالعه بیشترزمان آموزش زبان انگلیسی در دبیرستانهای دوره اول مجموعه مدارس سلام، ۴ ساعت در هفته است…
اردوی مطالعاتی
اردوی مطالعاتی
مطالعه بیشتربا توجه به برنامهی سالانهی مصوب در مجمع مدیران، دانشآموزان متوسطهی دورهی اول مجموعه مدارس سلام…
مجموعه تمرینات
المپیاد
بخش فرهنگی در مدارس متوسطه اول
آموزش دانش و فهم از زندگی
آموزش مسئولیتپذیری
آموزش آداب معاشرت
تقویت نظمپذیری
افزایش سختکوشی
تقویت روحیه تعهد
امروز نوجوانان ما دسترسی گستردهای به منابع فرهنگی-هنری گوناگون دارند و این موضوع علاوه بر مزایای بیشماری که در راستای آشنایی آنها با سلایق مختلف دارد، وظیفه ما را نیز دو چندان میکند؛ چرا که همراهی واقعی ما زمانی میسر میشود که بتوانیم با خلاقیت و نوآوری حاصل از تفکر و تجربه، فضایی جذاب و آموزش محور در زمینههای فرهنگی-هنری برای فرزندانمان فراهم آوریم.
به صورت خلاصه میتوان گفت هدف از ایجاد چنین فضایی در درجه اول پیدا کردن استعدادها و علایق دانشآموزان در حیطههای فرهنگی-هنری، آموزش آیندهنگرانه و همچنین دور نگه داشتن فرزندانمان از فعالیتها و سرگرمیهای بیفایده یا مضر است.
کلاسهای فرهنگی و هنری
کلاسهای فرهنگی و هنری
مطالعه بیشترتوجه ویژهی مسئولین مجموعه مدارس سلام به امور فرهنگی-هنری، این مجموعه را بر آن داشته…
مسابقات
اردوهای تفریحی
اردوهای تفریحی
مطالعه بیشتردرون شهری: اردوهای یک روزه که معمولا به مقصد سالن های ورزشی، مجتمع های تفریحی و …
شوراهای دانشآموزی
جشنوارهی خیریه
بخش پژوهش در مدارس متوسطه اول
همه ما میدانیم بسیاری از مهارتهایی که فرزندانمان در آینده به آنها نیاز خواهند داشت، مهارتهای غیردرسی هستند که اگر در حین تحصیل آنها را آموزش نبینند، در آینده ایام سختی را پیشرو خواهند داشت. برای مثال پژوهشگری یکی از مهمترینِ این مهارتها است. هدف ما نیز در بخش پژوهش پرورش نوجوانانی پرسشگر و پژوهشگر است که از پایه هفتم تا پایه دوازدهم به صورت جدی به آن میپردازیم. در این راستا، در برنامه درسی مصوب هفتگی، ۲ ساعت را به این موضوع اختصاص دادهایم تا بتوانیم استعدادهای فرزندانمان را در این حوزه، پیدا کرده و پرورش دهیم. همچنین تلاش کردهایم رشتههای متنوعی را در این بخش قرار دهیم تا دانشآموزان بتوانند حوزههای علایق خود را به راحتی پیدا کرده، دست به انتخاب بزنند. علاوه بر کلاسهای درسی در زمینه پژوهش، اردوهای پژوهشی، اردوهای بازدیدی، مشاوره و کمک به انجام فعالیتهای پژوهشی دانشآموزان و اعزام آنها به مسابقات کشوری و جهانی، در دستور کار تمام متوسطه اولها و دومهای سلام قرار دارند.
کلاس های پژوهشی
مسابقات
ثبت اختراعات دانشآموزی
ثبت اختراعات دانشآموزی
مطالعه بیشترتوجه به ایدههای خلاقانهی فرزندانمان، یکی از اهداف مهم ما در راستای برنامهریزیهای پژوهشی است…
مقاله نویسی
به خانواده سلام بپیوندید
به خانواده سلام بپیوندید
مجموعه مدارس سلام، با ۶۰ شعبه در شهرهای مختلف کشور و ۱۸ شعبه در مقطع متوسطه دوره اول دخترانه و پسرانه در تهران، البرز، تبریز و مشهد، از پیش دبستانی تا سال دوازدهم همراه شماست. با مراجعه به قسمت آشنایی با شعب سلام، میتوانید نزدیکترین شعبه به محل زندگی خود را پیدا کرده یا فرآیند پذیرش را شروع کنید!
همراه سلام باشید
سوالات متداول
آزمون ورودی صرفا برای ورود به متوسطه دوم برگزار شده و برای پذیرش مقاطع پایینتر مراحل مختلفی از جمله مصاحبههای فردی و خانوادگی تعبیه شده است.
در مقطع متوسطه ی اول و دوم آموزش ها در ۶ سطح ارائه میشوند:
سطح اول: آموزش کامل کتابهای آموزش و پرورش
سطح دوم: مجموعه تمرینات (ویژه مدارس سلام)
سطح سوم: کتابهای تستی (ویژه کسب مهارتهای تست زنی)
سطح چهارم: فعالیتهای پژوهشی
سطح پنجم: المپیادها (مسابقات علمی دروس ریاضیات، کامپیوتر، فیزیک، شیمی، نجوم، کامپیوتر)
سطح ششم: تولید محتوای الکترونیکی
پایگاه تابستانی در مجموعه مدارس سلام بسته به مقطع مورد نظر بین ۶ تا ۸ هفته فعالیت آموزشی، فرهنگی، ورزشی و پژوهشی تعریف میگردد. با توجه به این مهم که شروع سال تحصیلی در سلام از تابستان است، لذا حضور دانشآموزان در پایگاه تابستانی به استفاده مناسب از زمان و آمادگی بیشتر برای سال تحصیلی بسیار کمککننده است. بنابراین توصیه میکنیم برنامه های تابستانی سلام را از دست ندهید.
از همان ابتدای شیوع ویروس کرونا، آموزش مجازی در مجموعه مدارس سلام آغاز شد و به لطف خداوند و بر اساس نظرسنجیهای صورت گرفته، در این امر موفق بودهایم. همچنین علاوه بر آموزش، فعالیتهای فرهنگی، پژوهشی و سایر فوق برنامهها در دوران مذکور به قوت خود باقی است.
تصمیمات و برنامههای کلان مجموعه مثل آزمون ها و مسابقات با مشورت نمایندگان مدارس به ویژه مدیران به صورت مرکزی تصویب شده و تمامی مدارس ذیل این مصوبات فعالیت میکنند.
مدارس سلام هر ساله علاوه بر برنامههای آموزشی، برنامههای فرهنگی و پرورشی متنوعی نیز برگزار میکند. برنامههای فرهنگی در مدارس با محوریت جشنواره اسوه حسنه و برنامههای پژوهشی با محوریت جشنواره سلام کاپ صورت میپذیرد. برای آمادگی حضور در هریک از جشنوارهها، برنامههای متنوع و کلاسهای ویژهای در هر مدرسه برگزار میشود.
ساعت کاری مدارس در مقاطع و موقعیتهای مختلف متفاوت است. برای کسب اطلاعات در مورد هر مقطع میتوانید به صفحه متناسب به همان مقطع مراجعه بفرمایید. اما به طور کلی ساعت معمول مدارس در دبستانها از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰، در متوسطه اول ۷:۳۰ تا ۱۵ و در متوسطه دوم از ۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰ است.
بله، بسیار زیاد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد افتخارات و فعالیتها در هرکدام از حوزههای مذکور به بخشهای مختلف سایت مراجعه بفرمایید.
کلاسهای زبان در مقاطع دبستان و متوسطه اول به صورت ترمیک برنامهریزی شده و در مقطع متوسطه دوم به دلیل وجود برنامههای آموزشی فشردهتر این نیاز در کلاسهای زبان مصوب آموزش و پرورش برطرف میگردد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنامههای زبان انگلیسی در هر مقطع به صفحه مربوط به آن مقطع مراجعه بفرمایید.
بله، رویکرد تاکید بر پرورش خلاقیت و زمینهسازی جهت بروز استعدادهای فردی دانشآموزان در کلیه مفاطع از پیش دبستان تا پایان سال دوازدهم در مدارس جاری هست.
برای کسب اطلاعات در زمینه افتخارات علمی، فرهنگی و پژوهشی شما میتوانید به بخش افتخارات وبسایت مجموعه مدارس سلام مراجعه کنید. همچنین افتخارات مدارس نیز به طور خاص در وبسایت مدارس وجود دارد.
اسامی کلیه شعب مجموعه مدارس سلام در وبسایت موجود است.
چطور بهترین مدرسه متوسطه اول را انتخاب کنیم؟
برای انتخاب یک مدرسه متوسطه اول مناسب، باید حسابی شال و کلاه کنید و لیست بلندبالایی از معیارها داشته باشید. دبیرستان دوره اول، شامل پایههای هفتم، هشتم و نهم است. این مقطع ۱۳ تا ۱۵ سالگی دانشآموز را در برمیگیرد؛ یعنی درست سن ورود به نوجوانی و دست و پنجه نرم کردن با چالشهای آن. اما برای انتخاب یک مدرسه متوسطه اول دخترانه یا پسرانه مناسب چه معیارهایی داشته باشیم؟ چطور بهترین مدرسه متوسطه اول را انتخاب کنیم؟ ۱۰ نکتهی طلایی زیر، در این مسیر عصای دستتان میشوند.
۱۰ نکته طلایی، برای انتخاب بهترین مدرسه متوسطه اول
۱- محیط حاکم در مدرسه: محیط مدرسه را زیر ذرهبین ببرید؛ دانشآموز در آستانه ورود به نوجوانی، بسیار تاثیرپذیر است. پس مدرسهای انتخاب کنید که روی سوابق انضباطی نظارت داشته باشد و سختگیری کند. دبیرستان متوسطه اول سلام با تمرکز روی تفاوتهای فردی دانشآموزها سعی میکند در عبور موفق آنها از این مرحله موثر باشد.
۲- کادر مدیریت: کادر مدیریت یکی از معیارهای مهم است که باید حسابی رویش تمرکز کنید؛ کادری باحوصله، جدی و در عین حال آشنا به روحیه نوجوان، میتواند تاثیر زیادی در روند تحصیلی کودکتان داشته باشد. کادر مدیریت به دلیل برعهده داشتن مسئولیت نظارت روی دانشآموزها چه برای مقطع متوسطه اول و چه برای مقاطع متوسطه دوم و دبستان باید جز یکی از معیارهای اول لیستتان باشند.
۳- کادر آموزشی: دانشآموز در این مقطع وارد رقابت علمی جدیتری نسبت به مقطع قبلی میشود؛ استعدادها و نقاط قوت و ضعفش پررنگتر میشوند و وارد رقابت میشود؛ به همین دلیل وجود یک کادر آموزشی بهروز، پرانرژی و آشنا به بهترین شیوههای تدریس نیز اهمیت زیادی دارد.
۴- سطح علمی: سطح علمی مدرسه و روشهای تدریس اهمیت زیادی در مسیر تحصیلی دانشآموز، در ادامه دارند. دبیرستان دوره اول سلام، از بهترین و بهروزترین متدهای آموزشی استفاده میکند تا دانشآموزان با ویژگیهای مختلف، به سطح استانداردی برسند.
۵- ارتباط بین دانشآموزان: مدرسه، بعد از خانواده فضای آموزش و پرورش مهارتهای ارتباطی اجتماعی افراد است؛ در این سن، نوجوان از خانواده کمی فاصله میگیرد و به داشتن دوست و جمعهای دوستانه علاقه پیدا میکند؛ بنابراین برای انتخاب مدرسه مناسب، با پرسوجو از والدین یا دانشآموزان سالهای گذشته، تصویری کلی از فضای حاکم بین دانشآموزان و میزان و نحوه نظارت مسئولین به دست آورید.
۶- مشارکت مدرسه در برنامههای استانی و کشوری: متوسطه اول، بازه سنی نشاط و فعالیت است؛ حضور مدرسه در آزمونهای مختلف، رقابتهای ورزشی، مسابقههای دانشآموزی به تقویت مهارتهای مختلف کودکتان کمک میکند.
۷- مشاوره: همانطور که گفتیم این مقطع، مقطعی حساس است. دانشآموز از دوران کودکی فاصله میگیرد و برعکس دوران ابتدایی، الگوهایش را بیشتر از فضای مدرسه انتخاب میکند. بنابراین حضور یک روانشناس کودک و نوجوان، باعث میشود دانشآموزها از لحاظ رفتاری هم تحت مراقبت باشند و موفق از این دوران عبور کنند. همچنین دانشآموزان میتوانند مشکلات و چالشهایشان را با مشاور مطرح کنند و از او راهنمایی بگیرند.
۸- برنامه تحصیلی: برنام تحصیلی هر پایه، باید با توجه به میزان توانایی و اهمیت درسها تعیین شود. چیدمان درست برنامه، بهصورتی که درسهای تخصصی و تئوری با پراکندگی درستی در روزهای هفته پخش شده باشند، اهمیت زیادی در بازدهی دانشآموز دارد. مدارس متوسطه اول سلام با یک چیدمان حساب شده، به دانشآموزهایش کمک میکند با اشتیاق پا به مدرسه بگذارند.
۹- برنامههای جانبی و هنری: برنامههای جانبی، مثل اردوهای تفریحی و آموزشی، باعث میشود دانشآموز مهارتهای ارتباطی را فرا بگیرد. پیدا کردن دوست، برقراری ارتباط با دیگران و تمرین برای قدرت بیان، از کمالات برنامههای تفریحی و جانبی هستند. دانشآموزان مدرسه سلام، با تجربه برنامههای جذاب، در فضایی صمیمی قرار میگیرند.
۱۰- سوابق مدرسه: برای انتخاب یک مدرسه مناسب، باید حسابی پروندهی آن را زیر و رو کنید. سوابق علمی، موفقیتها، نظر والدین سالهای گذشته، بازدهی در زمینههای مختلف کمکتان میکند حسابی مدرسه مدنظرتان را بشناسید و با شناخت کامل به استقبالش بروید.
اگر در زمان انتخاب مدرسه این ۱۰ معیار را همراهتان ببرید، میتوانید با انتخاب بهترین مدرسه متوسطه اول، مسیر تحصیلی و شکلگیری شخصیت فرزندتان را هموارتر کنید. مدارس متوسطه اول دخترانه و پسرانه سلام این نکتهها را آویزه گوششان کردند تا دانشآموزان در طول کلاسها، منتظر زنگ آخر نباشند. میتوانید معیارهای انتخاب دبستان و متوسطه دوم را نیز در صفحات مربوط به معرفی آنها مطالعه کنید.
انتخاب اسم برای دانشآموزان، فعالیتها و گروههای کلاسی، یخ ارتباط اولیه را میشکند، روحیه همکاری و کار گروهی را تقویت میکند و اعتمادبهنفس و عزتنفس کودکان را افزایش میدهد. مهمتر از همه اینها، اسم کلاسهای مدرسه ابتدایی به قوه خیال کودکان پروبال میدهد، آنها را غرق در خیالپردازیهای علمی و آموزشی میکند و به یادگیری […]
دوران کودکی خیلی سریع میگذرد و دوران نوجوانی خیلی زود از راه میرسد. همزمان با ورود به نوجوانی مقطع تحصیلی بچهها هم عوض میشود و باید خودشان را برای ورود به متوسطه اول آماده کنند. همینها باعث میشود پدر و مادرها با پرچالشترین دوران زندگی فرزندشان روبهرو باشند. نوجوانی و مسائل و مشکلاتش از یک […]
مدرسه غیرانتفاعی نوعی مدرسه غیر دولتی است که عمدتاً امکانات بهتری نسبت به مدرسه دولتی دارد. با این حال نمیشود گفت تمام مدارس غیرانتفاعی بیعیب و نقص هستند و نیازی به تحقیق ندارید و میتوانید با چشم بسته فرزندتان را به آن بسپارید. اما برای انتخاب یک مدرسه غیرانتفاعی خوب باید به چه معیارهایی توجه […]
از زمانی که یک کودک به سن مدرسه میرسد تا زمانی که از تحصیل فارغ میشود، بزرگترین دغدغه و چالش والدین انتخاب بهترین محیط آموزشی برای اوست. اما با توجه به تنوع زیاد مدارس، انواع روشهای آموزشی و تبلیغات متعدد، چه انتخابی درست است؟ بهترین مدارس چه ویژگیهایی دارند؟ مدارس خوب مشهد را چطور بشناسیم؟ […]
اگر شما هم به دنبال مدارس برتر کرج و البرز برای فرزندتان هستید حتماً به این نکته پی بردهاید که مدرسه مناسب برای فرزند شما میتواند آینده حرفهای و روانی او را تضمین کند. خبر خوب اینکه امروزه گزینههای زیادی با روشهای مختلف آموزشی و تربیتی وجود دارند و خبر بد اینکه گزینههای فراوان، اغلب […]
بچهها در هر سنی که باشند، بزرگترین و مهمترین دغدغه والدین انتخاب مدرسه و مسیر آموزشی آنها است. در دنیای امروز انواع مختلفی از مدارس با مسیرهای آموزشی و تربیتی وجود دارند و به همین دلیل انتخاب کمی سختتر از گشته است. بنابراین ما سعی کردیم در این مطلب مجموعهای از نکات و موارد را […]
فرصت ویژه برای والدین و دانشآموزان!
اولین نفری باشید که از اخبار و اطلاعیههای مرتبط با پایه تحصیلیتان باخبر میشود!